Orice femeie visează la gene dese și frumos curbate. Acum poți obține acest efect în doar 10 minute, fără să ieși din casă. Așadar, acum este momentul să analizăm mai îndeaproape genele cluster cu aplicare DIY de la Nanolash, care au revoluționat piața de beauty!

De ce merită să încerci extensiile de gene la domiciliu?

Genele încadrează ochii în cel mai frumos mod cu putință. Aproape fiecare femeie poate fi de acord cu această afirmație. Cu toate acestea, genele naturale pot fi uneori destul de problematice. De obicei, nu sunt atât de lungi și de groase pe cât ne-am dori și le lipsește definirea. În plus, ciclul de viață al unei gene este de numai 2 până la 4 luni, după care aceasta cade.

Prin urmare, este practic imposibil să ai o bogăție de gene naturale și dese. De aceea, merită să optezi pentru extensiile de gene. Cu acest tratament simplu, orice femeie poate obține rezultatele la care a visat dintotdeauna.

Totuși, aplicarea extensiilor de gene la o cosmeticiană poate fi problematică. Nu numai că necesită mult timp, dar poate avea și un impact negativ asupra genelor naturale. S-ar părea că aceasta nu e singura modalitate de a obține gene în stilul lui Kim Kardashian.

Recent, pe piața de beauty au apărut genele tip cluster de la Nanolash, adică gene smocuri, pe care să le poți aplica singură în doar 10 minute.

Nanolash DIY Lash Extensions sunt moi și flexibile și imită perfect genele naturale. Datorită faptului că aspectul genelor creat cu ajutorul extensiilor de gene cluster cu aplicare la domiciliu nu este permanent, îl poți schimba și ajusta liber în funcție de nevoile tale.

gene false

DIY Eyelash Extensions – ce trebuie să știi despre aceste gene cluster?

Genele DIY Eyelash Extensions sunt disponibile în diferite variante. Poți alege dintre:

  • o singură casetă de gene false – conține 36 de smocuri de gene cu aplicare DIY în 3 lungimi diferite și 8 stiluri la alegere;
  • un kit complet de extensii de gene – kitul, în afară de genele cluster, conține un bonder, un instrument de aplicare a genelor, un sealer și un remover Nanolash.

Trebuie remarcat faptul că DIY Lash Extensions este un produs extrem de eficient. În medie, se folosesc 4-5 smocuri la fiecare aplicare. Prin urmare, o cutie ajunge pentru până la 4 aplicări.

Cum se aplică genele cluster de la Nanolash?

Cum aplici extensiile de gene? Se pare că utilizarea genelor Nanolash este extrem de ușoară și rapidă. Tot ce trebuie să faci este să urmezi instrucțiunile producătorului, care sunt incluse în cutie. Aceste gene cluster gata făcute pentru aplicarea la domiciliu pot fi puse în 3 pași:

  • aplică un strat de bonder și așteaptă 30-60 de secunde până când acesta devine lipicios;
  • aplică smocurile de gene la aproximativ 1 mm distanță de linia genelor cu ajutorul aplicatorului;
  • aplică puțină presiune pe smocuri cu ajutorul unui aplicator și acoperă genele cu sealer pentru a îndepărta stratul lipicios.

Aplicarea nu necesită mai mult de 10 minute și ar trebui să reziste cel puțin 5 zile. Nanolash DIY Lash Extensions se potrivește formei ochiului, iar banda neagră va acoperi inteligent linia unde genele false se întâlnesc cu genele tale naturale.

gene false

DIY Lash Extensions – extensiile de gene de tip „do-it-yourself” au devenit o realitate!

DIY Nanolash este un produs premium. Genele cluster ușoare, moi și luxoase de la Nanolash se dovedesc a fi excelente pentru extensiile de gene DIY acasă. Acestea dispun de o aplicare convenabilă și ușoară, precum și de o durabilitate ce ține până la 5 zile.

Datorită lungimilor diferite ale smocurilor de gene, doamnele pot opta fie pentru gene de tipul volum rusesc, fie pentru un aspect natural ce poate fi purtat zilnic. Poți experimenta cu ușurință când vine vorba de aspectul genelor tale, până când obții rezultatele dorite.