Începutul acestui an este umplut cu cele mai noi produse cosmetice de la Inglot. Brand-ul introduce unele make-up soluții foarte inovatoare, iar printre ei make-up de bază cu pigmenți HD, care se presupune a corecta imperfecțiunile pielii și egalizarea tenului său. Cum funcționează baza HD? De ce corectivă de make-up de bază din Ingolet merită atenția?

Inglot a introdus linia de corecție make-up baze în cinci variante de culori – fiecare dintre HD culori make-up baze „, dă rezultate diferite și a ales special ingrediente pentru un efect precis. Toate acestea încorporează aceeași eficiență și de bază ingrediente. Corectivă make-up de bază din Ingolet este imperfecțiunile piele care acoperă și egalizează ten gratie extract de crin și acidul hialuronic. Aceste ingrediente se asigura că hipoalergenic make-up de bază oferă suplimentare de umiditate și mai lin pe față.

Ce proprietati are fiecare dintre corecție HD make-up baze?

  1. Roz HD – roz de corecție make-up de bază s-a îmbogățit cu lux extract de trufe albe, care au proprietăți nutritive excelente; acest machiaj de bază este perfectă pentru întinerirea pielii plictisitoare si dand aspectul radiant pielii.
  2. Verde HD – verde make-up de bază este îmbogățit cu extract de Buckeye, care exercita consolidarea capilarelor; este cel mai bine ca o bază de make-up este de a acoperi viță de vie de paianjen, roseata si iritatii ale pielii.
  3. Galben HD – galben machiaj de bază conține extract natural din copac african numit Enantia chlorantha care are proprietăți antibacteriene; absoarbe sebum si matele; aceasta este o soluție pentru decolorări roșu și violet (adică echimoze).
  4. Piersică HD – piersic make-up de bază se bazează pe extractul de șofran, care este o substanță foarte scumpă, care exercită proprietăți antioxidante; acoperă perfect albastru și violet decolorări ale feței și îi conferă un aspect natural radiant.
  5. Moca HD – maro make-up de bază este un produs cu un extract de ginkgo japonez (așa-numitele ginkgo biloba ) cu proprietăți elasticising; această bază este mare pentru neutralizarea și ascunderea decolorări de pigment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *