OPI New Orleans Collection

Primăvara lui 2016 vine cu o adevărată explozie de culori și parfumuri pe care cei de la OPI ne invită să le experimentăm prin lansarea colecției New Orleans. Această colecție are o gamă variată de culori și motive, oferindu-ne șansa de a ne reinventa în fiecare zi cu ajutorul lacurilor de unghii.

Fiecare culoare are o poveste frumoasă și o temă unica și originală. Am vorbit despre albastrul azuriu și plin de energie al lacului de unghii Take a Right on Bourbon, despre portocaliul ademenitor și selenar al lacului de unghii Suzi Nails New Orleans și despre rozul încântător și excentric al lacului Louisiana Purchase.

Fiecare lac de unghii produs de OPI este gândit delicat prin ingredientele și formulele folosite și a fost produs cu atenția și dăruirea pe care abia o poți simȣi când te uiți în oglinda. Produsele sunt minunate din prima privire, încântând prin culorile lor, iar site-ul oficial OPI are liberă accesul către întrega gamă de culori stocate acolo și la informațiile despre îngrijirea unghiilor.

Cele 8 Culori ale Colecției OPI New Orleans

Colecția OPI New Orleans se remarcă prin 8 culori pe care suntem liberi să le alegem în funcție de starea noastră de spirit și de look-ul general pe care vrem să-l adoptăm. Culorile sunt special cele înfățișate în această Colecție OPI și vor fi cu siguranță și în primăvară.

1. Humidi Tea – Lacul de unghii Humidi Tea ne încântă pur și simplu cu portocaliul exotic ce se ascunde în textura fină a lacului. Este perfect pentru orice ținută primăvărată sau vară, mai ales datorită strălucirii intense pe care o celebrează.

2. Take a Right on Bourbon – În această Colecție OPI, optat pentru un albastru intens și plin de energie. Acest lac de unghii poate fi purtat de dimineața până seara și aplicat atât pe unghii naturale, cât și pe unghii tehnice.

3. Suzi Nails New Orleans – Pentru cei care caută un lac de unghii remarcabil, acesta este alegerea perfectă. Acesta oferă o culoare portocalie ademenitoare cu note selenare, ceea ce a făcut ca această culoare să fie una din preferatele mele.

4. Crawfishin’ for a Compliment – Una din cele mai intense culori din această colecție OPI este Crawfishin’ for a Compliment. Acesta este un galben cu nuanțe verzi ce oferă un plus de energie și prospețime ținutelor primăvăratești.

5. Let Me Bayou a Drink – Acesta este un lac de unghii verde remarcabil ce aduce cu el note verzi intense și ușor de înțeles, fiind perfect pentru o ținută frenetică și distractivă.

6. I Manicure For Beads – Această culoare simbolizează spiritul distractiv al orașului New Orleans și aduce cu sine o notă purpurie ce oferă o adevărată senzație de calm și liniște.

7. Spare Me a French Quarter – Este un roz deschis și dulce, perfect pentru acele look-uri romantice și delicate ce valorifică feminitatea și farmecul.

8. Louisiana Purchase – Dacă vreți să faceți o declarație interesantă atunci acest lac de unghii roz în nuanțe roșietice perlate este cel potrivit pentru a susține acel look excentric și stilat ce vă caracterizează.

Durata Aplicării și Îngrijirea Acestor Lacuri de Unghii

După ce ați ales culoarea care se potrivește cel mai bine personalității voastre, acestea sunt câteva lucruri importante pe care trebuie să le știți despre îngrijirea acestora și durata de aplicare.

Datorită formulei speciale folosite pentru a crea acest lac de unghii, această colecție OPI rezistă pentru o perioadă mare de timp, oferind un strat de protectie rezistent. Îngrijirea lor este simplă și poate fi parcursă în câteva pași: întâi și cel mai important este să folosești un produs de curățare de unghii pentru a remove eventualele urme de pe unghii după o sesiune de la salon, apoi urmează strângerea cuticulelor cu o pensulă umezită cu apă călduță, iar în final este recomandat să aplici un strat de bază care să se înțeleagă cu culoarea alesă și cu lacul de unghii.

OPI New Orleans Colours

Lacurile de unghii OPI au o durată de aplicare de aproximativ 7-10 zile și se îndepărtează treptat, fără să lase urme de lipici sau să decoloreze unghia. O entuziasmată apl