Dermatograf este una dintre cele mai populare metode de make-up. In acest sezon foarte la modă va fi linii colorate și foarte groase trasate de-a lungul browridge sau terminat cu un punct. În ciuda tendințelor actuale, profesionale make-up artisti si cei care iubesc pur și simplu make-up cu plăcere vin înapoi la clasic ochi de pisică make-up. Cum de a efectua acest make-up?

Machiajul ochi de pisica este un clasic. Functioneaza perfect cu ruj roșu, păr elegant și rochie simplă. Se pare foarte eficient, se poate schimba caracterul de look nostru și adăugați apel la fiecare femeie Cu toate acestea, trebuie să ne îndeplinim o singură condiție:. Perfectă make-up depinde de liniile simetrice. La fel ca și cele care femeile egiptene purtau, printre toate Cleopatra însăși. Noi asociem acest make-up cu acest mare regină. Femeile egiptene a făcut ochi de pisica cu Kajal, care este negru naturale colorantului. Această metodă de ochi make-up este popular în ziua de azi. Hai să începem cu modul în care ar trebui să fie făcut ochi pisica make-up.

Începeți cu pregătire a pielii. Pe întreaga pleoapa aplică make-up de bază și mate sau pudră transparentă. Apoi face ochi fumuriu make-up; puteți desena, de asemenea, linia direct pe piele, fără eyeshadow. Cu dermatograf negru maro inchis sau trage o linie pe pleoapa de sus de-a lungul liniei genelor. Linia de ar trebui să fie făcut în direcția templului; și să fie destul de lungă. linie similară trage pe pleoapa inferioara si conectati-l cu linia pe pleoapa superioara. Spațiul dintre ele trebuie să umple. Același lucru face în colțul interior al ochiului. Pentru finisajul perfect, se aplică un strat de rimel.

În loc de creion de ochi puteți folosi creion negru moale. Acest cosmetice este mai ușor de a distribui pe piele si amestecuri mai bine cu ochi-umbre. Dacă ați maestru deja arta de ochi de pisica make-up cu dermatograful, atunci puteți încerca linii cu echivalentele sale brocart. Dar, în cazul în care ochiul pisica make-up este încă prea greu pentru tine, apoi încercați să puneți puncte de-a lungul liniei genelor și apoi să le conecteze unii cu alții. Vei câștiga linie perfect dreaptă și la modă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *