Ce ne asociem cu fundația? Un cosmetice cu un ușor fluid de consistență, în flacon elegant, cu pompa. Acele tipuri de fond de ten vom obține, de obicei, în magazinul farmacii. Ce s-ar fi întâmplat dacă distrugem acest model? Ingolet nu are nici o problema cu ea și în oferta din ianuarie prezintă fondul de ten solid!

Fondul de ten solid Inglot este un produs cosmetic hypoallergic, care combină în proprietățile mari ale make-up produs și comoditatea până în prezent rezervată strict pentru produse cosmetice mici. Cum de a face ei reușesc să-l atingă? Ingolet are propriile sale idei unice și universale pe make-up produse cosmetice.

Fondul de ten solid Inglot este un fond de ten a carui formula a fost imbogatita cu extract de primula de seară. Cele mai valoroase proprietati sunt ascunse în semințe de seara Primrose. Aceasta planta este bogat în vitamine, enzime si minerale (zinc, seleniu, magneziu și calciu). Grație acestui ingredient fondul de ten solid de la Inglot semnificativ îmbunătățește starea pielii, hidratează și nu provoacă uscarea. În plus, fondul de ten solid este un produs cosmetic, care asigură o acoperire puternică, cu un strat subțire de fundație pentru ascunde toate imperfecțiunile și decolorări, egalizează tenul și asigură o finisare perfectă pentru o lungă perioadă de timp.

Formula inovatoare a fondului de ten solid face convenabil în uz, ușor de aplicat și foarte la îndemână. Fondul de ten solid de la Inglot nu va face probleme mai mari atunci când vine vorba de a lua cu tine în călătorie. Este ușor în aplicație, , deci este nu numai perfect pentru zi cu zi de make-up, dar, de asemenea, pentru profilării feței sau în stadiul de make-up. Puteți aplica direct fundația pe față și apoi distribuiți-l cu o perie sau un burete (producător recomandă utilizarea InglotPro Blending burete).

In oferta Ingolet lui vom găsi 17 nuanțe de fond de ten solid Toată lumea va găsi ceva pentru ei înșiși, pentru că paleta de culori este foarte largă. – De la bej foarte deschis, prin maro cald și rece în nuanțe de ciocolata pentru ten foarte închis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *