Korres a lansat in ultima perioada a trei noi creme hidratante. Fiecare dintre creme este proiectat pentru diferite tipuri de piele. linia de migdale înfloriți sunt produse pentru ten gras și asociere, normal si pielea uscata, si pielea uscata si foarte uscata.

creme Korres trebuie aplicate în dimineața și seara după ce curatati fata. Cu vârfurile degetelor noi pat în cantitate mică de produse cosmetice, dar evita zona ochilor. Toate produsele din linia Almond Blossom au fost testate clinic, astfel încât acestea să nu provoace iritatii ale pielii, acnee sau puncte negre. Cu toate acestea, ele pot sensibiliza persoanele cu piele sau alergii persoanelor care sufera foarte sensibile; produsele cosmetice contin mai multe ingrediente naturale.

Ce vom găsi în Korres creme În compoziția produselor cosmetice de migdale Blossom putem găsi: extracte, proteine si uleiuri de migdale dulci, acid hialuronic, extract de ovăz, unt de Shea, The ulei de semințe de floarea soarelui, ulei de jojoba și măsline extract. Pentru că Korres face numai produse cosmetice naturale pare inutil să caute ingrediente nenaturale. De aceea, în creme de migdale Blossom, nu vom găsi: ceara de parafină, siliconi, parabeni, PEG, retinolul sau substanțe ale derivaților de origine animală. Din păcate, compoziția produselor Almond Blossom nu este 100% ecologic. Pe eticheta putem citi această formulă conține alcool, glicerină, substanțe parfumate și gumă xantan. Ceea ce este sigur este faptul că produsele cosmetice nu au fost testate pe animale și nu sunt recomandate pentru vegani, dar ele pot conține urme de nuci (informații foarte importante pentru suferinzi de alergii).

migdale floare de linie de la Korres este mare pentru fiecare tip de îngrijire a pielii. Cosmetice asigura hidratare de lungă durată, dar, de asemenea, mai fina si un aspect radiant. ingrediente naturale, să aibă grijă de pielea drept hrănitoare. Alegerea produselor cosmetice ar trebui să se bazeze pe nivelul de uscarea pielii. pielea uscata si foarte uscata au nevoie de hidratare profundă, dar gras și pielea Amestec nevoie de normalizare a glandelor sebacee și limitarea eliberării de sebum. Cel mai simplu în menține par a fi ten normal si uscat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *