Femeile pot renunța la multe lucru în numele obiectivului de vis într-o formă de un aspect frumos și pentru a anula semnele timpului care trece. Nu e de mirare că saloanele de înfrumusețare și APS veni cu mai multe tratamente noi, care ar trebui să aducă efecte de dorit. Să ne introducă cinci dintre cele mai ciudate tratamente de femei se angajează în numele aspect perfect.

nr. 1. Hay Baie

Vom începe cu un tratament care ajunge la tradiția slavă și se referă la viața la țară, în cazul în care agricultorul petrece noaptea pe fân proaspăt s-au adunat și ajunge până în dimineața, plin de energie și care doresc să lucreze ceva mai mult. In zilele noastre, fân este folosit in tratamentele impotriva celulitei, mai degrabă decât să fie obosit. În acest tratament, corpul este înfășurat într-un snop de fân umed și plasat într-o baie cu apă caldă.

nr. 2. Injecțiile cu plasma sanguină

Mult mai invazive de tratament este cel în care o persoană calificată atrage sânge și injectează-l & nbsp; înapoi după anumite modificări. Dupa ce sange a fost desenat, celule albe și roșii din sânge sunt separate de plasma sanguină; apoi plasmă este îmbogățită cu agenți și injectat sub piele, pentru a elisticate și tonifierea pielii.

nr. 3. Masaje Snake

Relaxării pentru oameni curajoși pot asigura masaj sarpe, care sunt așezate pe corp. Fiecare dintre serpi apartine difera de specii, astfel încât acestea să masaj pielea într-un mod diferit de modul în care se mișcă. masaj șarpe are o influență benefică asupra răni musculare, articulatii rigide si dureri de cap chiar si migrena.

nr. 4. Geisha Facial

Tratament numit „Geisha Facial” nu este nimic altceva decât o mască de față, cu toate acestea diferă în mod semnificativ de măști de față standard aplicate pe piele. În Geisha faciale sunt folosite excremente provoghetoare, care ar trebui să aibă reintinerire puternice și proprietăți de albire. Ar trebui menționat faptul că excrementele provoghetoare nu sunt singurul ingredient extrem de utilizat în produsele cosmetice și tratamente de înfrumusețare.

nr. 5. masaj la foc

Focul nu este de obicei asociat cu nimic plăcut, și ne așteptăm ca tratamentele SPA va fi de relaxare. masaj la foc este preformat în China și utilizarea sa ajunge la vechiul Tibet. Pe fata se aplica un prosop cu substanțe inflamabile necunoscute și alcool, atunci acesta este setat pe foc și apoi se pune rapid în jos pentru a evita arsurile pentru a face față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *