Printre cosmeticele de la Inglot există multe care susțin perfect pentru zi cu zi de make-up. Brand-ul oferă gamă largă de produse cosmetice de colorare, dar, de asemenea, cele utile în infatisarea. Una dintre aceste propuneri este Eyeshadow Păstrătorul de Inglot. Ce este atât de special despre acest produse cosmetice? Are bază de la Eyeshadow Ingolet chiar eficiente?

Eyeshadow deținător de Ingolet a fost plasat într-un tub negru, elegant și la îndemână, care nu face probleme mai mari în utilizare. În interior vom găsi 10 ml de produs de distribuire perfect, care ar trebui să facă ochi make-up extrem de lungă durată. baza de Pleoape are o culoare bej deschis, dar după distribuirea acestuia pe pleoapa devine transparent. Puteți să-l aplica cu pensula, burete, aplicator sau chiar un deget. – Eyeshadow deținător o aplică cu nici o problema

Ce face bază de eyeshadow Ingolet funcționează?

Eyeshadow Keeper Formula se potrivește cu tenul tau, asa ca este invizibil pe ochi. efect suplimentar vom obține după aplicarea bazei de Eyeshadow Ingolet este că egalizează foarte delicat de culoare pleoapei, care ar putea fi de culoare roșie sau zdrobit. În plus, particulele de cosmetice sunt absorbite de piele și de a crea o peliculă subțire, care absoarbe eyeshadow si o mentine pe pleoapa pentru mai mult timp.

Cum Eyeshadow deținător de Ingolet funcționează?

  • asigură un efect de lungă durată,
  • scoate in evidenta culoarea produsului pe pleoapa,
  • aplicarea mai ușoară a pierde și apăsat eyeshadow,
  • interblends cu structura și atașații pielii la eyeshadow.

Ce efecte aduce baza de eyeshadow Ingolet?

Aplicarea Eyeshadow Keeper de către Ingolet este în principal o garanție de machiaj perfect. Eyeshadow bază de la Ingolet este eficient și ușor de aplicat chiar și cu Eyeshadow mai ineducabil (cele mai ieftine nici un nume, dar, de asemenea, produse mai scumpe), indiferent de forma si textura lor. Eyeshadow deținător de la Ingolet scoate în evidență ochiul subtil precum și la fel de puternic make-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *