Noua paletă de umbre – Ediția Smokey GO NUDE de la Wibo

wibo.jpgWibo este o marcă de cosmetice polonez celebru pentru faptul că, în linia lor în sus, putem găsi cantitate destul de mare de margarete cosmetice ieftine. Foarte adesea calitatea lor este la fel de mare ca cea de la companiile străine, dar prețurile lor sunt surprinzător de accesibile. Primăvara viitoare, Wibo vrea să înceapă cu o serie de produse cosmetice noi, printre care adevarata regina este Go Nud paleta de umbra Smokey Edition.

Una dintre cele palete mai asteptate in acest an este 12 piese Wibo Go paleta de umbra Nud Made pe imaginea din paleta Naked de Urban Decay – care pentru unii este controversată (plagiat, lipsa de originalitate), pentru alții este un mare răspuns polonez pentru produse străine – paleta Wibo este un cosmetic atractiv, care combină în interiorul tot ceea ce este necesar pentru perfectă ochi fumuriu make-up iconică make-up nu trebuie. fie în afara razei mai.

Wibo asigură că Smokey Edition Du-te Nud este un set perfect alcătuit din douăsprezece umbre, care presupune a fi ochi complexe de make-up produs blocat în cutie la îndemână, din metal, cu o oglindă largă. În setul vom găsi douăsprezece umbre foarte pigmentate și cele două fețe Wibo Go Nud make-up perie realizate cu păr natural. Forma arcuită a periei asigură o aplicare ușoară a eyeshadow și finisaj perfect.

Wibo fumuriu Edition GO Nude este un produs perfect pentru o creație de diverse make-up-uri. – De la ochi Smokey clasice, prin cositor-violet seara make-up pentru a încălzi maro de zi cu zi make-up umbre pigmentate în bună calitate, preț bun și schema de culori largă – toate aceste lucruri sunt un ingredient pentru Smokey make-up pentru toată lumea

Premiera celui mai nou produs din Wibo a fost setat la primăvara viitoare. Paleta GO NUDE Smokey Edition de la Wibo va fi în vânzare cu începutul martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *