Baie relaxantă este una dintre cele mai bune metode de relaxare după o zi lungă de muncă. Pentru vârstele au fost cunoscute proprietăți mari de băi hrănitoare – chiar și Cleopatra a luat bai regulate și se spune că ea datoare să-i frumusețea ei remarcabilă. Ar trebui să urmăm pașii ei și să ne pregătim de ex baie in petale de trandafir? Undeniably, da.

De ce baie aromaterapeutice?

Bai aromatherapeutic cu uleiuri esențiale sunt mod excelent pentru relaxare, calmare a nervilor si trezirea sau calmare (depinde de produs utilizat). În mod corespunzător de baie preparate nu trebuie să fie doar un tratament igienic obișnuit, acesta poate fi ușor transformat în momentul în care a plăcerii doar pentru tine. Din acest motiv este atât de important să se dedice mai mult timp pe petale de trandafir baie și să aibă grijă de starea de spirit din dreapta, de exemplu lumânări, muzică.

De ce petale de trandafir?

După cum se dovedește petale de trandafir roșu au o mulțime de proprietăți benefice – strângere, antiseptic, hidratare, consolidarea, reglarea etc Cele mai multe dintre toate, bai in petale de trandafir vă oferi cu o cantitate mare de hrană , care este greu de a livra pielea chiar si cu lotiune de corp foarte bun. Petale de trandafir, într-o baie de a se asigura de strângere plăcută, celulele pielii de regenerare, albire decolorărilor și de vindecare de viță de vie de păianjen. Baia de petale de trandafir este o soluție bună pentru pielea problematică. Nu mulți oameni știe că aromaterapeutice și hrănitoare petale de trandafir baie sunt, de asemenea, foarte bune pentru stimularea producției de colagen, astfel încât acestea au proprietăți anti-îmbătrânire și de întinerire . După cum sa arătat în mod clar în baie de petale de trandafir este un mare sprijin de îngrijire a pielii mature.

Cum să se pregătească de trandafiri baie de petale?

Acest tratament este recomandat în special în timpul verii, dar puteți face cu ușurință că tot timpul anului. Pentru a umplut cu apă caldă (nu fierbinte) se adaugă ingrediente hrănitoare – petale proaspete de trandafir roșu , într-o cantitate care ti se potriveste, ulei esential (cel mai bine va fi crescut) și, opțional, lapte (vaca, capra – așa cum vă place) bogate în proteine, calciu și vitamine . Se obține baie în acest fel se va face pielea hrănit și moale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *