Ciocolata – Un aliat în lupta femeii pentru frumusețe

ciocolata.jpgÎn ce fel poate fi ciocolata pentru femei allay în lupta pentru frumusete? S-ar părea că ciocolata este responsabil pentru cele mai mari probleme noastre – cateva lire sterline mai mult la greutate și de piele imperfecțiunile, care nu pot fi acoperite chiar si cu cele mai bune corectorul și fundație. Gresit. Ciocolata este un produs cosmetic valoros!

Ciocolata pentru SPA are popularitate în creștere, cu toate acestea tratament ciocolată nu este vorba despre consumul de ciocolată în cantități nenumărate. Ciocolata este mare cosmetic pentru uz extern, pe corp. În regiunile vechi Columbia, Aztec cred Theobroma, adică arbore de cacao a fost un dar de la Dumnezeu Quetzalcoatl, și să presupunem că pentru a simboliza înțelepciune și cunoaștere. Timp de secole, au fost cunoscute proprietăți revitalizante și revigorante de ciocolată naturală. Nu este de mirare, că, în timp, atunci când am valoare metode naturale de hranire, vom, de asemenea, proprietăți de valoare ale ciocolatei.

Este un moment potrivit pentru a discuta despre modul în care funcționează ciocolata. Suprafețele pe care tratamentele cu ciocolată sunt efectuate se bazează pe două proprietăți de ciocolată – Aromaterapeutice și hrănitoare

Despre proprietăți ale ciocolatei hranitoare poate fi spus destul de mult. Cele mai multe dintre toate este mare împotriva proceselor de îmbătrânire a pielii Ciocolata poate fi folosita in eliminarea celulitei, deoarece combina -. Alimentație, umiditate și regenerarea pielii. Bogate în semințe elemente de cacao micro, utilizate pentru producerea ciocolatei, a oferi pielii cu ingrediente hrănitoare, cum ar fi: vitaminele A, B, E și complex de minerale (calciu, fier, magneziu si fosfor) de asemenea, se compune din Teobromina (similar cu cofeina), care stimulează circulația sângelui, stimulează și dă energie.

Proprietățile terapeutice ale ciocolatei sunt, de asemenea, evaluate în ciocolată SPA. Nu se poate nega faptul că bine odihnit femeie, relaxat și fericit acoperit cu masca de fata de ciocolata si masca de corp se va simți mai frumos. Aroma de ciocolata stimulează producerea de serotonina ( „hormonul fericirii”) în endorfine, ceea ce se referă la calmarea, nervoase liniștitor, mai ușor de a adormi, consolidarea și multe multe altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *