MAC Cosmetics este unul dintre brandurile preferate de femei din întreaga lume. Nu-i de mirare. Produsele cosmetice pe care le au în oferta lor sunt de cea mai înaltă calitate. Acest brand exclusiv tocmai a lansat noua linie de produse, care va fi destul de un deliciu pentru fani. De ce? MAC este introducerea Faerie șoapte ediție limitată – direct din poveste

Faerie șoapte Colectia

Ce femeie nu ar vrea să se mute în basm mondiale de ceva timp? Ediție limitată de la MAC este inspirat cu zane, care ne va duce la lumea de basme de neuitat. Ce ne asociem cu zane? Ele sunt creaturi vii flirtând în imaturitatea lor, acoperite în culori magice și strălucire, și extrem de delicată. Acesta este Faerie șoapte din colecția MAC.

Cosmetice Zana din poveste

Faerie șoapte de la MAC Cosmetics este o linie de produse inspirate de lumi de basm și fragilitatea zânelor. Care sunt Faerie Whispers cosmetice cum ar fi? Cele mai multe dintre toate, uimitoare!

  1. Lat paleta de culori intense si subtile.
  2. Cosmetice dând make-up cu efect faboulous.
  3. mat și finisaj strălucitor.
  4. Produse bandaja cu strălucirea de basm.

Ediție limitată

fanii MAC vor fi încântați, pentru că în Faerie șoapte ediție, vom găsi produse cosmetice care nu sunt în oferta regulată a brand-ului. Este destul de un tratament pentru iubitorii de colectare limitate. Faerie șoapte sunt de basm produse cosmetice care uimesc cu calitatea lor.

Cea mai mare bomba din această colecție este Foiled Shadow , care sunt eyeshadow foliole cu finisaj mat sau sclipitoare pe care o putem folosi pentru crearea de incredibil de eficient make-up. Faerie șoapte este, de asemenea, o linie de lac metalic de buze, rujuri de buze și perle-glose, subliniind roșește și pudre, dar, de asemenea, perii fabuloase. Acele produse cosmetice va prinde ochi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *