Rutina de seară pentru îngrijirea pielii are drept scop atât curățarea pielii, cât și calmarea acesteia înainte de odihna de noapte. Cum ar trebui să arate rutina de seară pentru îngrijirea pielii?

Curățarea

Aceasta este o etapă esențială în rutina de îngrijire. Curățarea permite îndepărtarea sebumului, a celulelor moarte ale pielii, a machiajului și a prafului care se depune pe față de-a lungul întregii zile. Dacă nu vă curățați fața în mod regulat și corect, machiajul nu va arăta niciodată așa cum vă doriți. Pentru evitarea dezamăgirilor, alegeți un produs de curățare a feței potrivit tipului dumneavoastră de piele. Apa este la fel de importantă; apa distilată este cea mai bună.

Hidratarea

Indiferent de tipulul dumneavoastră de ten, trebuie să vă hidratați pielea. O cremă de noapte trebuie să fie mai concentrată și să aibă o compoziție mai bogată decât una de zi, pentru a oferi pielii hidratare maximă. Este recomandată aplicarea cremei imediat după baie, deoarece atunci pielea absoarbe mai ușor toate ingredientele valoroase. De asemenea, pielea fragilă din jurul ochilor necesită îngrijire. Alegeți creme special concepute pentru această zonă a feței. Aplicarea prin mişcări delicate a unei cantități mici de cremă este suficientă. Pentru rezultate mai bune, folosiți un ser care este și mai bogat decât produsele hidratante obișnuite, dar acesta poate fi aplicat doar pe zonele foarte uscate ale feței și gâtului. Măștile faciale, folosite o dată sau de două ori pe săptămână, vor îmbogăți rutina dumneavoastră zilnică de îngrijire a pielii.

Îngrijirea părului

Dacă părul dumneavoastră are tendința de a se rupe sau încurca, aplicați un balsam sub formă de spray după spălarea părului. Produsul facilitează perierea și protejează părul împotriva deteriorării. Femeile care au părul lung, pe timpul nopții, îl pot purta într-o coadă lejeră, joasă.

Aveți nevoie de somnul de frumusețe

Nimic nu va îmbunătăți aspectul tenului dumneavoastră așa cum o face somnul. Pentru a vedea rezultatele, aveți nevoie de cel puțin 7-8 ore de somn pe zi și mergeți la culcare înainte de ora 23.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *