Aveți nevoie de mai mult de o perie

Oare această regulă pare ciudat? Nu ar trebui, totuși. Cu siguranță în timp ce vizita cosmetician ați observat că ea a avut o mulțime de diferite make-up pensule în diferite forme și mărimi. Ea are nevoie de toate aceste perii de aplicare, amestecare și amestecarea umbre ochi. Cu toate acestea, veți avea nevoie de doar patru make-up perii. Cu un ecran plat aplicați pe eyeshadow unei întregi pleoapelor; meci de o dimensiune de perie cu o forma pleoapei. Un alt lucru care aveți nevoie este un aplicator pentru a desena linii pe pleoape și să aplicați contur de ochi. Perilor ar trebui să fie tăiate plat sau în punctul – alege forma în funcție de abilitățile dumneavoastră. Totuși, o altă, chestiune foarte importantă în ochi make-up este amestecarea umbre ochi. Pentru aceasta aveți nevoie de perii speciale cu sfat rotund. Pentru cutelor, trebuie să aveți perie rotundă.

aplicare umedă a umbre ochi

Cele mai multe femei nu au nici o idee despre acest mic make-up truc, dar oferă efecte uimitoare. Culorile sunt mai intense si look-ul mai adânc. aplicație umedă oferă cele mai bune rezultate cu umbre moi sau presate ochi. Aveți posibilitatea să utilizați această tehnică pentru a aplica brocart si Marcatorul, de asemenea. Cu toate acestea, umbre crema de ochi poate deveni fluide și provoca mai multe probleme, atunci merită. Cum se utilizeze aplicația ud? Tot ce trebuie este să umed pensula și-l adânc în produs. Apoi, puteți începe ochi make-up: Ochi clasice sau fum

Eyeliner este necesară

Puteți îmbunătăți Eyeshadow mat creionul de ochi sau creion. Aceasta nu trebuie să fie o linie precisă care, pentru că aveți de gând să-l răspândească, în scopul de a se amesteca marginile cu eyeshadow. Cele mai bune efecte se vor da dermatograf negru sau maro. Aceste două culori vor arata bine chiar si cu umbre ochi lumina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *