Se spune că ochiul este oglinda sufletului. Acesta este probabil motivul pentru care toate femeile pasă atât de mult despre ochi machiaj profesionist și de ce Lancome a creat Hypn & ocirc; sine cosmetice Doll Eyes set. Ce se ascunde în interior?

Setul contine trei produse cosmetice – Hypnose Doll Eyes rimel, Bi – demachiant facial și Crayon Khol Noir ochi creion. Acestea sunt trei dintre cele mai cunoscute produse cosmetice de la Lancome. Ar fi un mare păcat dacă mare de moda make-up iubitor merge treci stand cu ei în farmacie. Așa că, hai să ne cunoaștem fiecare dintre ele separat.

Hypnose Doll Eyes rimel în disponibil în trei culori diferite: Deci, Negru !, Violet Envoutant si Noir intense. Rimel are o perie care dă de volum genelor, definiția și lungime. Forma perie aminteste de con – mai late la baza si se ingusteaza spre partea de sus. Trebuie să-l folosească în mod corespunzător, în scopul de a obține efectul dorit. În timp ce aplicarea nostru de make-up trebuie să ne amintim că ar trebui să arate cât mai natural posibil. Acesta este motivul pentru tot ce avem nevoie este doar un singur strat de rimel pentru gene care urmează să fie bine periat și ondulată.

În produsele cosmetice stabilite avem, de asemenea Bi – facial ochi make-up de ștergere. Este o parte foarte importantă a ochiului de make-up. De ce? ochi frumoși nu este doar despre gene frumoase (si pleoape), curata pielea adecvata este la fel de important. Acesta este motivul pentru care în produsele cosmetice Lancome stabilit vom obține două faze de make-up de ștergere. Înainte de utilizare, trebuie să se agită sticla, astfel încât cele două faze amestecate între ele. tampon de bumbac cu o presă de produs ușor împotriva ochii închiși pentru make-up pentru a se dizolva. Amintiți-vă, de asemenea, că frecarea prea puternic poate provoca iritații și genelor să slăbească. În set, producător a pus versiune mai mică a produselor cosmetice (30 ml).

Completarea ochiului de make-up și un set întreg este Crayon Khol Noir ochi creion. Putem alege din 10 nuanțe diferite ale cosmetice. Ea are foarte moale, consistență, deci este renunțe ușor de aplicat pe pleoapa, dar, de asemenea, să se răspândească și amestec cu umbre ochi. Cum de a utiliza creionul de ochi de la Lancome? Marele secret al perfectă make-up este plasarea corectă a unei pleoapelor precum și o mână. Fundamenteze brațul pe masa de masă sau de toaletă și o mână pe un obraz. Întindeți pleoapa un pic și trage o linie. Ea poate avea tot felul de forme si lungimi, dar cele mai bune dintre ele vor fi, desigur, cele cu conformitate cu tendințele din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *