Estee Lauder pregatit ceva special pentru femeile care au grija de frumusetea lor – noua linie de produse cosmetice nouă dimensiune. Produsele din această linie asigură alimentație complexă a feței, gâtului, decolteu, zona ochilor și a buzelor pielii. A se vedea dacă este ceva pentru tine.

Printre nouă dimensiune linia de la Estee Lauder vom găsi: ser și balsam într-un singur Volumizator + Fill Expert Tratament pentru buze, cremă Strânge + Ton de gât / Chest Tratamentul , crema de ochi + Firma de umplere Sistem de ochi, hidratare cosmetice + Strangeti Tone Tape Expert lichid si forma + Fill Expert Ser. Toate produsele au anti-riduri, tonifiere și proprietăți de hidratare. În magazin le veți recunoaște peste ambalaje albastru.

balsam de buze și ser Volumizator + Fill Expert Tratament pentru buze asigură o privire tânără și frumoasă a buzelor. Protejează și hidratează pielea buzelor, prevenind în același timp ridurile, pielea uscata si cheilită unghiular. Aplicate în dimineața și seara prezintă conturul buzelor și protejează buzele de la uscare și la exfoliere. Cum se folosesc Volumizator + Fill Expert Tratament pentru buze? Cosmetice seamănă cu ruj și luciu de buze într-o singură. Cu o perie schiță conturul buzelor și apoi apăsați în ser cu varfurile degetelor. capac lângă un întreg buzele cu serul. – arata exact la fel ca și în buze make-up

Tratament pentru Intinderea + Tonifierea gatului/pieptului este proiectat pentru alimentare de gât și a pielii de clivaj. Tonifiaza, scoate în evidență și hidratează pielea. Formula speciala In plus egalizează tenul si imbunatateste aspectul pielii in parti ale corpului mentionate. La borcan este atașat dispozitivul de masaj, ceea ce face mai ușor de distribuție și de absorbție a preparatului cosmetic. Aplicarea + Intinderea gâtului/pieptului vom începe în mijlocul pieptului și apoi mutați dispozitivul de masaj în direcția de bărbie, urechi și clavicula. V efectua mișcare și a aduna excesul de cremă cu un șervețel.

Crema de ochi pentru ochi fermi și tonuri în sus unelte de netezire zona ochilor. Ceea ce este mai mult, cosmetice reduce cercurile intunecate din jurul ochilor si umflatura, aplatizeaza ridurile și scoate în evidență pielea. Crema are consistență de gel de lumină, astfel încât să distribuie cu ușurință pe piele și absoarbe rapid. Acesta conține particule care evidențiază, care fac optic ochii mari și să facă uite plin de strălucire. Produsul are 10 ml borcan.

cremă hidratantă + Strânge Tone Expert Liquid Tape are tonifiere și proprietăți de ridicare. Ea ridică pielea în zonele în care se confruntă cu sale cele mai fiabile asupra pierderii de colagen și în scădere. Produs hrănește oasele obraz, nas, buze și pielea zona ochilor. Crema se va aplica dimineața și seara pe pielea feței curatata. cererea se referă la interceptarea convorbirilor produs cu unghia degetului cu masajulsimultan.

Ultimele produse cosmetice de la noua dimensiune linie de la Estee Lauder este Forma + Fill Expert Ser . Cosmetic are trei dimensiuni de lucru. În primul rând, umple ridurile și aplatizează și îmbunătățește volumul pielii. In al doilea rand, ajuta la restabilirea proprietăților pielii potrivite, modele de fata ovala si intareste fibrele de colagen. În al treilea rând, oferă se confruntă cu un aspect radiant, astfel încât ai putea simti tanar si frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *