Colecția Giorgio Armani Crema Nera este format din mai multe produse cosmetice hrănitoare. Recent s-a extins aproximativ trei alte poziții: crema colourising Crema nuda, Nera Crema de ulei Supreme de recuperare Extrema si ser hidratant Aqua Pantelleria.

crema Colourising Crema Nuda funcționează în mod similar cu BB sau smântână CC. Este recomandat pentru toate tipurile de piele și în special a pielii lipsite de strălucire, cu decolorări subtile și plictisitoare. Unelte de netezire cu crema, reîmprospătează și asigură un aspect natural, acoperă imperfecțiunile și întinerește. Ceea ce este cel mai important, se poate înlocui fundație. Caimac Nuda de Giorgio Armani este disponibil în șase nuanțe: Nud strălucire, lumina pentru strălucire, Târg strălucire, Mediu strălucire, Cald strălucire, adânc Glow. Cosmetice are borcan foarte original, cu partea de sus negru și consistența sa este destul de lichid pentru cremă, dar încă o aplică foarte bine și aproape imediat amestecuri cu tenul. Alegerea de umbra corecta este o cheie pentru aspect frumos.

Caimac Nera Supreme Extrema de recuperare a petrolului este destinat pielii cu primele semne ale îmbătrânirii. Acesta reduce ridurile mici și decolorări. În plus, acest cosmetic hidratează, își păstrează forma feței și susține producerea de colagen si elastina. Produsul are 1 Oz flacon cu pipeta pentru o aplicare mai ușoară și mai precisă. Cum se folosesc Nera Crema Supreme de ulei de recuperare Extrema de Giorgio Armani? Două sau trei picături de ulei pe mâini loc să-l încălzească pentru a fi distribuite mai ușor pe față. Rub cosmetice cu mișcare circulară în față și gât; evita conturul ochilor.

ser hidratare Acqua Pantelleria de Giorgio Armani este recomandat pentru pielea matura si pielea cu semne de îmbătrânire, în primul rând picioarele adică cioara, brazde in apropiere de nas și buze, decolorări aftersun. Cosmetice constau din minerale bogate în apă din italiană Pantelleria insulare și anti-riduri proteine. O cantitate mică este suficientă pentru a regenera, reîmprospătare și hidratează pielea. Imediat după ce Cleanse distribui câteva picături de Acqua Pantelleria pe fata. Produs absoarbe rapid și frunzele se confruntă hrănită regenerat. Pentru a stoarce ser afară, trebuie să se răsucească din dreapta sus negru și apăsați dozatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *