BareMinerals este cunoscut pentru crearea de produse cosmetice foarte bune minerale. De data aceasta, putem încerca GATA umbre 4.0 ochi de BareMinerals. Aceste produse cosmetice va ajuta să creați elegant și natural ochi make-up.

GATA umbre 4.0 ochi de la BareMinerals sunt blocate într-o paletă de aur pe care le veți găsi în interiorul dublu aplicator si o oglinda pentru ochi mai ușor de make-up. Cosmetice este disponibil în câteva variante coloristice. Puteți cumpăra paletele în următoarele nuanțe: Designer Label (maro, de măsline, bej, gri), Happy Place (roz și gri), The Comfort Zone (negricios bej și roz), Adevărul (maro, bej și gri), Lofe bun (negru, gri, & eacute; cru, și roz), coloana sonora (bej și maro strălucitor), secvența de vis (violet și gri).

Aplicarea BareMinerals GATA umbre 4.0 ochi este foarte usor. cosmetice pot fi aplicate uscat sau umed. Prin cererea introductivă, cu o perie uscată veți obține rezultatul subtil, cu toate acestea de aplicare umed conferă un efect puternic pigmentate. a începe întotdeauna ochi make-up cu aplicarea mai strălucitoare fard de ochi. Pe o administreze intreaga pleoapa si apoi se adauga la ea un alt culori. Cel mai întunecat culoare ar trebui să fie pe colțul ochiului exterior și a pleoapei inferioare. BareMinerals READY 4.0 au consistență ușoară, sunt extrem de pigmentat si contin minerale. Acestea vor ajuta la acoperirea ridurilor și imperfecțiuni ale pielii, dar, de asemenea, va „extrage” ochi de sub pleoape cu glugă și optic face ochii mai mari. Datorită ingredientelor naturale și minerale a pielii este hrănit, hidratată și radiantă. extracte vegetale și minerale organice avea grijă de pleoape și zona ochilor BareMinerals GATA 4.0 conține:.. Castraveti si orez, extract de oxidanți, uleiuri, silicon, antioxidanți și cafeină

BareMinerals asigurat că PREGĂTIT 4.0 va arata foarte bine pe fiecare tip de piele. Cu toate acestea, este foarte recomandat pentru pielea sensibilă și alergice, cu tendință la acnee. sejururilor cosmetice pe pleoapa pana la 8h si nu se aduna in riduri, nu cădea sau să se estompeze în timpul zilei. Este cosmetic perfect pentru zi si de seara make-up.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *