Estee Lauder a lansat noua linie de produse cosmetice de îngrijire a feței – Resilience Lift În această nouă linie putem găsi: ulei de strălucire, fata si crema de gat cu SPF 15, crema de ochi și smântână compactă colorată. Toate produsele pot fi recunoscute de borcane roz deschis și sticle cu vârfuri aurii. Numai crema de-fundație are cutie albastră.

Produse cosmetice din Resilience Lift linie Estee Lauder sunt dedicate pentru femeile cu pielea matura cu semne prima îmbătrânire -. riduri, pete, decolorări Toate produsele au fost testate clinic si in conformitate cu manufacturilor ei nu ar trebui duce la acnee sau puncte negre. Sarcina lor principală este de a hidrata si a da cele mai bune îngrijire a pielii. Un astfel de impact este strâns legată de îmbunătățirea generală a stării pielii, netezirea ridurilor și brighting din Decolorarea la un moment ulterior în timp. cosmetice Estee Lauder asigura unificarea pielii și colorația de ridicare a pielii. Acestea contribuie la reînnoirea corectă a colagenului și a nivelurilor elastină în straturile profunde ale epidermei. Mai mult, acestea reduc cercurile intunecate si umflatura in jurul ochilor , protejează pielea împotriva radiațiilor razelor solare și a poluării.

Creme precum și de ulei de la linia de ridicare reziliență trebuie aplicat pe piele curățată și uscată a feței le puteți aplica de două ori pe zi:. În dimineața, înainte de make-up și seara după frecare și masca facială. cantitate mică de produs (crema de ochi, ulei sau crema de fata), se aplică pe piele și în mișcare circulară ea masaj până la absorbția absolută. Puteți realiza în plus masaj de zona ochilor și zona de frunte pentru a provoca circulația sângelui în celulele pielii, pielea fina si absorbtia ingredientelor fixați nutritive conținute în produsele cosmetice.

Lucru arată puțin diferit atunci când vine vorba de fundație crema de Resilience Lift de la Estee Lauder. Acest produs poate cu ușurință înlocui fundație standard, , deoarece acoperă imperfecțiunile și ajută la unificarea coloratie pielii într-un mod foarte asemănător. Acesta este blocat în cutie compactă albastră. În interior găsim oglindă, cosmetice si aplicator plasat chiar sub ea. Cream este disponibil în patru nuanțe: lenjerie, bej Crem, Pale Almond și Biscuit . Acesta a fost testat clinic, așa că nu ar trebui să apară în timp ce crema de puncte negre încă fiind prietenos pentru pielea sensibilă și alergice. Ceea ce este mai mult, crema este protejarea feței împotriva radiațiilor soarelui, datorită SPF 15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *