Gene luxuriante, sănătoase şi fermecător de lungi – visul fiecărei femei. Visul unor gene incredibile şi a unui machiaj de ochi frumos devine realitate astăzi datorită rimelului Lashcode. Unicitatea şi inovaţia rimelului Lashcode rezidă în abilitatea sa de a oferi atât un machiaj uluitor, cât şi nutriţie profundă, conferind genelor un aspect perfect zi de zi.

Lashcode abordează machiajul şi îngrijirea genelor într-un mod desăvârşit. Nu face compromisuri. Totul trebuie să fie perfect: bagheta ergonomică, cu spirală în formă ideală; formula pulverulentă şi non-lipicioasă; pigmenţii ultra-negri; ingredientele de condiţionare care oferă genelor o formă şi o lungime mai frumoase ca niciodată.

rimel de top - Lashcode

Rimelul Lashcode reprezintă o sursă de substanţe de îngrijire de calitate superioară. Compoziţia rimelului este o surpriză plăcută, – cu toată sinceritatea – depăşeşte ca perfomanţă orice alt rimel. Formula revoluţionară – bazată pe ingrediente de cea mai bună calitate – se dovedeşte a fi un adevărat succes: asigură substanţele potrivite pentru a reda condiţia genelor şi pentru a le accentua aspectul.

Rimelul Lashcode este alcătuit din:

 • Vitamina E – un antioxidant natural.
 • Arginină – repară şi întăreşte bariera lipidică şi accelerează creşterea genelor, prevenind, în acelaşi timp, căderea acestora.
 • Pantenol – are proprietăţi intense de condiţionare şi înfrumuseţare, conferă fineţe şi netezime genelor, mărind elasticitatea acestora.
 • Extract de Seminţe de Soia – protejează, hidratează, stimulează creşterea genelor, oferă substanţe nutritive în interiorul genelor: proteine, acizi graşi benefici, carbohidraţi, lecitină, sitosteroli anti-rupere şi anti-uscare, flavonoide şi vitaminele A, B1, B2, B3.
 • Extract de Germeni de Grâu – conferă genelor netezime şi hidratare; le repară şi le menţine strălucirea, previne estomparea culorii.
 • Baicalin (Extract dee Baicalin Skullcap) – este o sursă bogată de flavonoide, cu rol antioxidant şi de protecţie. Menţine aspectul tânăr şi plin de vitalitate al genelor.

Lashcode este singurul rimel care regenerează şi hrăneşte intens genele. Puterea vitaminelor, extractelor de plante şi ingredientelor de protecţie apără împotriva deteriorării. Formula perfectă de alungire şi îndesire conferă genelor un aspect incredibil. Ochii capătă definiţie printr-o singură mişcare a baghetei. Forma şi dimensiunea spiralei se potrivesc fiecărei forme de ochi şi tip de gene. Bagheta rimelului este mică, eliptică şi are peri subţiri şi flexibili din silicon care separă eficient genele, curbându-le în sus şi oferind un evantai de gene. Peria ajunge la fiecare geană şi stimulează volumuls.

Rimelul nu este rezistent la apă, totuşi, acesta nu se scurge, indiferent de umiditate. Nu se cojeşte nici după multe ore de la aplicare. Rimelul Lashode înseamnă calitate superioară, care îşi merită preţul.

14 Comentarii “Rimelul Lashcode: Redefineşte Frumuseţea Genelor Tale”

 1. Lisa

  Este rimelul perfect pentru mine. Confera desime genelor, dara pete, le separa, rezista mult timp si este eficient. Nu provoaca iritatii la nivelul ochilor, ceea ce este foarte important pentru mine deoarece port lentile de contact. Voi continua sa il folosesc 🙂

  Răspunde
 2. Cara

  Am un rimel preferat, dat il voi testa pe acesta. Ma incurajeaza faptul ca ingrijeste genele

  Răspunde
 3. Bianca

  ofera efecte frumoase ca alte rimeluri de calitate… In ceea ce priveste alte aspecte, genele mele arata la fel si sunt elastice dupa cateva ore de purtat machiaj. Alte rimeluri imi lasau genele rigide ca niste sarme. Si asta a fost o surpriza tare placuta – gene moi 🙂

  Răspunde
 4. Dupa_miezul_noptii

  Un rimel care ma face sa-mi ador genele 🙂 in plus, este atat de rezistent, fara efectul panda, fara cojire. Cel mai bun rimel.

  Răspunde
 5. Sara133

  Pigmentatie foarte buna, culoarea este atat de intensa, nu se estompeaza pe parcusrul intregii zile.

  Răspunde
 6. Ana@555

  Doar uitandu-te la el iti dai seama ca este un produs cosmetic de top. Calitate superioara in fiecare aspect: efect spectaculos, rezistent si cel mai bun aplicator pe care l-am folosit vreodata.

  Răspunde
 7. XoXoo

  Cel mai bun rimel din lume 🙂 Arat de parca as purta extensii de gene in fiecare zi 🙂 este rezistent in orice conditii de vreme. Numarul 1 pentru mine 🙂

  Răspunde
 8. DanaE

  In cazul meu, nu a functionat asa bine. Genele sunt mai lungi, mai curbate, dar efectul de indesire nu ma multumeste. Avatnajul acestui rimel este aplicarea usoara, primul strat de rimel acopera genele superb si este, de asemenea, extrem de eficient.

  Răspunde
 9. Dorina96

  L-am incercat odata la prietena mea, este bun, dar as putea cumpara un rimel de aceeasi calitate la un pret de doua ori mai ieftin

  Răspunde
 10. MonicaPetra

  Este un adevarat succes! Imi placeau rimelurile Chanel, dar au un minus, se cojesc si textura devine densa rapid dupa deschiderea tubului. Lashcode imi face genele la fel de frumoase ca Chanel, dar este mai rezistent. Am consumat aproape tot tubul, dar rimelul nu si-a schimbat consistenta.

  Răspunde
 11. Iulia.M

  Unde se poate cumpăra??

  Răspunde
  • Nora/X

   Cred ca doar pe website-ul oficial

   Răspunde
 12. tatiana99

  Am vazut gene machiate cu acest rimel si aratau minunat, dar ma intreb daca ingrijeste genele

  Răspunde
  • Liza

   m-am ajutat pentru ca genele mele erat extrem de uscate si fragile dupa ce am folosit un rimel rezistent la apa timp de aproape 2 ani non-stop.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *