Săpunul cu sulf este un produs cosmetic cunoscut pentru oamenii cu acnee sau tenul gras. Mai mult, limitează producția de sebuum, este anti-mătreață și reglează funcționarea glandelor sebacee. Este recomandat pentru ten gras, deși utilizarea lui ar trebui să fie limitată la minim. Săpunul cu sulf îți poate deteriora sau distruge bariera naturală de protecție. Și, după cum știți, tenul gras lipsit această barieră va produce sebum in exces si, ca rezultat pe piele pot să apară acnee sau puncte negre a crescut.

În plus, săpun de sulf calmeaza inflamatiile, curata si strange porii. Acesta poate fi utilizat pentru alte părți ale corpului (spate, decolteu, umeri) și pentru scalpul și părul de spălare. In ultimul caz, trebuie să fii atent cum ai grija de coafura ta. Dacă aveți scalp gras și capete uscate apoi săpun de sulf va ajuta doar cu exces de sebum. Se termina trebuie să fie spălate cu șampon hidratant și apoi se tratează cu balsam sau masca de păr.

Nu toată lumea poate folosi săpun de sulf. Persoanele cu sensibil, uscat, alergice sau predispuse la piele uscăciune ar trebui să evite această metodă de îngrijire a pielii. Tratamentul pielii cu acest cosmetic, sau chiar doar o singură utilizare poate duce la iritații și daune ale epidermei. săpunuri de sulf disponibile pe piață, în afară de circa 5% sulf, de asemenea, constau dintr-un alt ingrediente, care poate sensibiliza. Acesta este motivul pentru care, înainte de a cumpăra citit compoziție bine și se verifică proprietățile produsului.

Cosmetics, care pot înlocui săpun de sulf sunt: masca de fata si săpun cu scorțișoară, săpun cu nano argint sau masca sifon feței. În cazul în care săpun este un tratament prea agresiv pentru tine, atunci mai bine va fi apa sulfurat. Acest produs nu contine parabeni, uleiuri minerale, substanțe artificiale sau siliconi. Aceasta ajută la vindecarea inflamarea pielii, catifeleaza pielea, poate fi de ajutor în frecare și se va regenera celulele pielii. Cosmetice de sulf sunt susținute de alte substanțe, cum ar fi: ulei de macadamia, ulei de măsline, argan săpun și vitaminele A, C, E și B.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *