Emulsia Sisleya Essential Skin Care de la Sisley este dedicat pielii mature cu primele semne ale îmbătrânirii. Cosmetic are hidratare, hrănitoare și proprietăți de regenerare. Acesta evidențiază pielea, reduce decolorări, cercurile intunecate din jurul ochilor și a altor modificări de pigmentare ale epidermului. După o lună de riduri utilizare devin aplatiza, se confruntă cu contur ridicat, tonusul pielii și colagen fibre întărite. In plus Sisleya Essential de îngrijire a pielii emulsie poate fi utilizat ca make-up pentru îndepărtarea sau un produs de preparare a pielii pentru hrănitoare ingrediente conținute în cosmetice de lângă aplica.

Cum se utilizează produse cosmetice de la Sisley?

Emulsie ar trebui să fie utilizat în dimineața și seara pe pielea feței și a gâtului (înainte de aplicare a elimina make-up și de a folosi tonic). Aplica cosmetice cu vârfurile degetelor și masaj până se absoarbe. Pentru a administra produsul, puteți utiliza, de asemenea, tampoane de bumbac.

Sisleya Essential de îngrijire a pielii emulsie din Sisley are alb 150ml / 5.1 Oz. flacon cu pompa. Consistența produsului este pe jumătate lichid, mai mult ca cremos. Produs distribuie bine pe fata, se absoarbe rapid și nu lasă nici o scamelor. Sisleya Skin Essential îngrijire este o emulsie noncomedogenici non , ceea ce înseamnă că nu cauzează blackheads; acesta poate fi utilizat de către persoanele cu pielea sensibilă.

Ce ingrediente are Sisleya de îngrijire a pielii de la Essential Sisley au?

În cosmetică vom găsi, printre multe altele, ginkgo si extract de salcie albă, care au proprietăți antioxidante și tonice. Restul substanțelor (inclusiv bezea și extract de algă maro, compuși organici de legume) reînnoirea celulelor de sprijin, hidratează și protejează pielea împotriva substanțelor nocive din lumea exterioară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *