Cu siguranță, de multe ori te întrebi despre cum fac stelele asta? Pe fiecare fotografie ei arata uimitor, frumos, radiant și tânăr. Se spune că este totul mulțumită de cosmetice mare, impecabil make-up realizate de make-up artist și lumina corespunzătoare. Nu e totul! In ultimul timp, a venit la lumină de un mic secret de frumusete stele „, și se numește squinching .Ce este? Cum se foloseste?

Tehnica cruciș

Peter hurly, New York, fotograf, a ocărât secretul frumusetii stele „in ultima vreme. Pentru a satisface camuflaj make-up și stele luminoase bune folosesc squinching, care este tehnica corectă a cruciș ochilor. Numele provine din fuziunea a două cuvinte cruciș și ciupit . Sună ridicol? Grație acestei metode, starurile de la Hollywood și celebrități lume celebru arate impecabil în fiecare fotografie. Ea se referă la sedinte foto profesionale, imagini de pe covorul roșu și chiar … Selfie!

Cheia succesului

Squinching este o metodă mult mai bună decât „față de rață” și supt în obraji. Ce diferență va face slăbire cu fața noastră, dacă ochii larg deschiși să ne uităm în sens nefavorabil. Tensiunea pleoapei inferioare este cheia pentru a face față perfectă în fiecare fotografie. Poate vi se pare ca un truc abia vizibil, dar diferenta este foarte mare. Într-un timp liber, este în valoare de a urmări în jos câteva fotografii ale stelelor și să observe modul în care ochii se uite în fața aparatului de fotografiat.

Squinching -? Cum să faci asta

Trucul cu cruciș pentru fotografii este o metodă simplă, în cazul în care restrângem optic ochii. Tensiunea pleoapei inferioare și privi chiorâș subtilă a ochilor ar trebui sa le dea forma ochilor pisicii, le face magnetizare si intreaga fata sa arate mai frumos. Squinching profiluri optic și Slims în jos feței, astfel încât aspectul s-ar părea mai sexy. Ultimele câteva săptămâni, a apărut o mulțime de tutoriale on-line cu privire la modul de a efectua squinching în practică.

Practica face perfect

Squinching pare a fi prea dificil pentru tine și în fotografiile pe care, mai degrabă decât să căutați în sens defavorabil, frumos? Este normal atunci când încercați ceva nou – că nu ești pe deplin conștient încă. Du-te prin manuale, ceas tutoriale si practica in fata oglinzii; aceasta este cea mai bună metodă de a învăța squinching.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *