Oamenii care au cel puțin un pic urmeze moda anilor care trec vor ști cum schimbătoare poate fi tendințe. Mai mult de un inteligent cred că moda vine din spate peste si peste din nou. Nu ar trebui să arunce ce era la modă sezonul trecut, pentru că anul viitor se poate lua cu asalt toate podiumurile încă o dată. În sezonul de primăvară viitoare denim este din nou!

Desigur, aproape în fiecare sezon este bun pentru denim, pentru că este greu să iasă la uitarea. Cu toate acestea, este de obicei folosit ca accesoriu, iar uneori – la fel ca în viitorul sezon – ea domina stilizarea. In sezonul de primavara acestui an denim vine din nou în aproape orice formă – pantaloni, pantaloni scurți, tunici, camasi, fuste si chiar rochii. Se poate spune că, în primăvara anului 2016 este permis toate denim.

Ce fel de blugi pentru sezonul viitor?

Pantaloni din denim sunt un element obligatoriu al fiecărui dulap. Ei vin la îndemână în multe stylisations și putem alege dintr-o multime de modele. In ultimul sezon, tendința de top au fost blugi strânse cu fibre elastice, îngustate în jos, așa-numitul slab. In primavara acestui an vom lăsa în urmă și a pus pe blugi vrac, care nu se va întinde. Foarte la moda sunt pantaloni cu picioare drepte și blugi în stilul iubit,, dar fără atât de multe găuri în ele. Primăvara anului 2016 este de aproximativ ediție mai elegant de blugi și mai elegant decât ceea ce am putut observa pe ultimele podiumurile anului. Cu toate acestea rămân la modă blugi de epocă și blugi de tip mama. – Cu talie mai mare, solduri mai late si picioare îngustate în jos

Ce altceva în afară de blugi lungi?

Totul din denim, dar cu o tăietură corespunzătoare. mari vin din spate au denim salopetă lor cu sandale, tocuri de pană sau tocuri înalte stabilite împreună cu bumbac T-shirt – aceasta este o stilizare obligatoriu în această primăvară. Pantaloni scurți ar trebui să aibă talie mai mare pentru a evidenția linia taliei. Aceleași state pentru fuste denim, care ar trebui să preia străzile din acest an – neapărat cu talie înaltă și în toate lungimile. Cele mai populare sunt de așteptat să fie cele în trapez tăiate la fel ca în anii ’70. Ar trebui să furnizeze garderoba ta cu cel puțin un denim camasa cu mâneci scurte sau lungi, strat de denim șanț sau jacheta. În această configurație caz și tăiat este limitat doar de imaginatia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *