Nu scapă din atenția noastră faptul că designerii și artiștii de machiaj care lucrează la colecția iconică a Chanel doresc să surprindă pe orice podium. Show-ul de primăvară a Chanel în timpul Săptămânii Modei de la Paris este un progres mare în ceea ce privește tendințele de machiaj. De ce? Datorită pleoapelor striate!

Lookul de Paris într-o singură mișcare a pensulei

Autorul machiajelor de pe podiumurile Chanel din acest an în timpul Săptămânii Modei de la Paris a fost Tom Pecheux – make-up artist, care colaborează cu aceasta casa de moda de lux. Acest lucru make-up artist prezentat lui viziune model iconic , care însoțește marca. El a demonstrat ideea lui despre câteva dintre cele mai tinere vedete de modelare, inclusiv Gigi Hadid, Kendall Jenner și Lindsay Wixson. Chequer în nuanțe de gri este cu adevărat un original de make-up, pentru care Pecheux nevoie numai eyeshadow, șablon și o perie.

Din geanta direct pe ochiul femeii

Inspirație pentru acest make-up a fost desigur iconic geanta Chanel 2.55, care este recunoscut de către toată lumea. Negru matlasat sac de ambreiaj de casa de moda din Paris este cunoscut in intreaga lume pentru eleganta si design. Acesta este modelul, care Pecheux a decis să se aplice pe pleoapa. Nimeni nu a spus că modelul matlasat este rezervat pentru accesorii de lux. verificatorul negru pe pleoape, care seamănă cu un pic de un fagure de miere, este un bi-dimensional make-up, care va face să vă uimit prin simplitatea și eficiența sa.

Machiajul striat la fel ca cel al modelelor Chanel

Modele pe acest an la Paris Fashion Week a purtat cu mândrie nuanțe de negru, cu toate acestea nimeni nu a spus că nu-l pot recrea pe propriul drum. Cel mai important este make-up de bază pentru a egaliza tenului pleoapelor și așa că ar lucra ca un lipici pentru eyeshadow. model striatîn stil de sac de ambreiaj matlasat de la Chanel se poate realiza prin utilizarea de tipar sau o bucată de strâmt transparent. Nuanta trebuie sa fie foarte pigmentată astfel încât după un anumit model de aplicare ar fi intens, pentru că nu există nici un loc pentru corecturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *