Acidul hialuronic este esențial pentru sănătatea pielii. Lipsa sau deficiența sa duce la lăsarea pielii, pierderea elasticității și apariția prematură a ridurilor. Astfel, un produs adecvat cu cea mai bună formă de AH este secretul pielii impecabile. Vă vom ajuta să alegeți cel mai bun produs. Descoperiți serurile de top, specializate în creșterea nivelului de hidratare și în conferirea unui aspect plin de tinerețe. 

De ce acid hialuronic?

Aceasta este singura substanță capabilă să rețină de 1000 de ori greutatea sa în apă. Este un ingredient excepțional de hidratare, care menține țesuturile pielii tinere și elastice. AH umple spațiile intracelulare din piele. Nivelul său scade odată cu vârsta, astfel încât pielea se lasă și se ridează. Dacă dorim să prevenim apariția prematură a ridurilor și lăsarea pielii, trebuie să-i oferim AH inclus în produse de îngrijire a pielii adecvate.

EFECTELE SERULUI FACIAL CU ACID HIALURONIC DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

  • nivel de hidratare de cinci ori mai ridicat
  • intensificarea sintezei acidului hialuronic
  • creșterea sintezei colagenului și elastinei cu 50%
  • stimularea hidratării pielii cu 80%
  • riduri cu 70% mai puțin vizibile

TOP 10 Seruri Facile cu Acid Hialuronic

1. Nanoil Hyaluronic Face Serum 50ml/1.69oz

cel mai bun ser facial Nanoil

★ CELE MAI BUNE EVALUĂRI
★ CEL MAI BUN AH CU MASĂ MOLECULARĂ REDUSĂ
★ EFECT PERFECT DE HIDRATARE
★ ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, ELASTICITATE, PROSPEȚIME
★ IDEAL DE APLICAT SUB MACHIAJ

Este un ”VIP” în hidratarea pielii. Utilizatoarele serului Nanoil susțin că este cel mai bun ser facial cu AH de pe piață. Conține cel mai bun acid cu masă meleculară redusă, care se absoarbe perfect, pătrunzând în dermă și întinerind, hidratând, hrănind și consolidând perfect pielea. Acidul hialuronic din serul Nanoil lasă pielea impecabilă și fără riduri. Este potrivit pentru orice tip de ten (și vârstă, 20+, 30+, 50+, 60+), inclusiv cel matur, obosit, lipsit de viață și cuperozic. De asemenea, este benefic pentru pielea tânără care are nevoie de un plus de hidratare. 

Toate detaliile despre produs pot fi găsite pe pagina Nanoil: www.nanoil.ro

2. Mesoestetic Ha Densimatrix Multi-Molecular Hyaluronic Concentrate 30ml/1oz

★ NIVEL CRESCUT DE HIDRATARE
★ STIMULAREA ELASTICITĂȚII
★ EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
★ EFECT DE UMPLERE A RIDURILOR

Un gel proaspăr, ușor și lichid care se absoarbe perfect în piele. Nu lasă un strat uleios la nivelul pielii. Un ser perfect de aplicat ziua datorită efectului bun de hidratare, acționând bine sub machiaj și menținând pielea permanent hidratată. Acest ser facial este ideal pentru orice tip de ten, la orice vârstă. Nu este comedogenic, astfel încât poate fi aplicat la nivelul tenului predispus la acnee. Acționează bine și la nivelul tenului matur și al celui afectat de primele semne de îmbătrânire.

3. Drunk Elephant B-Hydra™ Intensive Hydration Serum 50ml/1.69oz

★ STIMULAREA HIDRATĂRII
★ ACID HIALURONIC DE CALITATE
★ CERAMIDE & EXTRACTE DE PLANTE
★ REPARAREA ȘI REVITALIZAREA PIELII

Un ser de vârf care nu include doar acid hialuronic. Marca recomandă puterea ingredientelor care întineresc pielii, rețin apa și exfoliază celulele moarte ale pielii datorită acizilor de fructe cu capacitate de revitalizare. Formula conține acid hialuronic, ceramide reparatoare și un complex de linte/măr/pepene. Serul facial Drunk Elephant se absorabe rapid și hidratează perfect pielea, protejând-o împotriva efectului negativ al factorilor de mediu. Este o alegere perfectă pentru pielea obosită, cu aspect tern, care și-a pierdut elasticitatea din cauza lipsei de hidratare.

4. Thalgo Hydra-Marine Serum 30ml/1oz

★ 24/7 HIDRATARE
★ SER CU FORMULĂ UȘOARĂ, PERFECT PENTRU TENUL TÂNĂR
★ ECHILIBRAREA SECREȚIEI DE SEBUM
★ EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE, PROSPEȚIME

Acest ser cu formulă ușoară pe bază de AH hidratează eficient pielea, fără a o îngreuna. Este potrivit pentru tenul gras și mixt și echilibrează secreția glandelor sebacee. Împrospătează considerabil pielea, îmbunătățește elasticitatea și menține pielea sănătoasă. Combinația de ingrediente active din serul Thalgo – AH de calitate superioară și extractul de alge – este secretu serului eficient cu formulă ușoară, perfect pentru orice tip de ten și pentru orice vârstă. Totuși, este conceput special pentru tenul tânăr, lipsit de viață, cu tendință de deshidratare.

5. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum 30ml/1oz

★ EFECT BUN DE HIDRATARE
★ FORMULĂ UȘOARĂ, CAPACITATE BUNĂ DE ABSORBȚIE
★ ÎNGRIJIREA DELICATĂ A TENULUI TÂNĂR
★ ALEGERE IDEALĂ PENTRU TENUL USCAT

Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum lansat de The Ordinary conține AH cu masă moleculară medie. Cu alte cuvinte, acest produs acționează la suprafața pielii – epiderma – formând un strat ocluziv și reținând apa în interior. Este o alegere bună pentru pielea elastică, hidratată care are nevoie doar de o formă ușoară de protecție împotriva deshidratării. The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 Serum este perfect pentru tenul tânăr cu tendință de deshidratare. AH este intensificat de acțiunea vitaminei B5 și pantenolului care are un efect ușor de exfoliere.

6. It’s Skin Hyaluronic Acid Serum 30ml/1oz

★ HIDRATARE PÂNĂ LA 12 ORE
★ EFECT DE CONSOLIDARE ȘI ÎMBUNĂTĂȚIREA ELASTICITĂȚII
★ HRĂNIRE ȘI REPARARE
★ PROTECȚIE ÎMPOTRIVA DESHIDRATĂRII

Acidul hialuronic din produsul It’s Skin Serum are efect de hidratare și împrospătare a tenului. Oferă umiditate și substanțe nutritive, pe care le reține în piele. AH de calitate superioară este însoțit de extractul de acerola – o sursă bogată de vitamina C și de antioxidanți care previn procesul de îmbătrânire, iluminează ușor pielea și îmbunătățesc aspectul tenului obosit, tern și lipsit de viață. Datorită formulei ușoare, lichide, serul It’s Skin se absoarbe rapid și poate fi aplicat cu produse de hidratare și fond de ten (o bază de machiaj minunată).

7. Sesderma Hidraderm Hyal Serum 30ml/1oz

★ EFECT ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE
★ STIMULAREA INTENSĂ A HIDRATĂRII ȘI EFECT DE PROTECȚIE
★ REPARAREA ȘI REVITALIZAREA PIELII
★ SER IDEAL PENTRU TENUL DESHIDRATAT

Sesderma Hidraderm Hyal Serum este ideal atât pentru primele linii faciale, cât și pentru ridurile adânci. Acidul este combinat cu ceramide, acizi grași, retinol și lipozomi de retinaldehidă – toate aceste substanțe au efect anti-îmbătrânire. Serul facial Sesderma susține minunat pielea de 40, 50, 60 de ani. Intensifică elasticitatea pielii și menține prospețimea tenului matur. Se recomandă aplicarea produsului seara, deoarece produsul este destul de dens și necesită timp pentru a se absorbi în piele.

8. Mizon Hyaluronic Acid 30ml/1oz

★ AH CU MASĂ MOLECULARĂ MEDIE
★ STRAT OCLUZIV LA NIVELUL PIELII, REȚINE APA ÎN INTERIOR
★ STIMULEAZĂ HIDRATAREA LA NIVELUL TENULUI GRAS ȘI MIXT
★ SER CU FORMULĂ UȘOARĂ ȘI CAPACITATE BUNĂ DE ABSORBȚIE

Serul Mizon cu acid hialuronic este unul dintre multele seruri din ofera mărcii coreene. Este o alegere popuară în rândul persoanelor tinere. Menține tenul hidratat și îngrijește tenul uleios și mixt, care secretă o cantitate excesivă de sebum. Hidratează pielea fără a lăsa un luciu nesănătos – este o alegere bună pentru tenul gras care are nevoie de un produs ușor cu capacitate bună de absorbție. Este un ser facial cu proprietăți decente de hidratare care poate fi aplicat înainte de machiaj. Totuși, serul conține prea multe ingrediente și are un preț foarte ridicat. 

9. Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum 30ml/1oz

★ SER IDEAL PENTRU TEN USCAT, DESHIDRATAT
★ EFECT DE ÎNGRIJIRE ȘI PROTECȚIE
★ TRATAMENT EFCIENT POST-FACIAL
★ STIMULAREA HIDRATĂRII ȘI PROTECȚIEI ÎMPOTRIVA TEWL

Medik8 Hydr8 B5 Liquid Rehydration Serum conține AH cu masă moleculară medie. Menține nivelul de hidratare și protejează pielea împotriva pierderii apei (TEWL), însă nu acționează la fel de intens precum alte produse pe bază de AH din această prezentare. Pe lângă acid hialuronic, serul conține vitamina B5, care intensifică efectul de hidratare. Similar AH, vitamina consolidează stratul hidrolipidic al pielii. Serul Medik8 acționează bine și poate fi aplicat după tratamentele faciale și pentru tratarea tenului uscat. Totuși, nu este un produs anti-îmbătrânire eficient. Este doar un ser hidratant de zi, perfect de aplicat sub machiaj.

10. Vichy Minéral 89 Face Serum 50ml/1.69oz

★ ACID HIALURONIC NATURAL
★ CEL MAI BUN PENTRU TENUL DE 20, 30, 40 DE ANI
★ SER UȘOR PE BAZĂ DE APĂ
★ COMPLEX DE 15 MINERALE

Acest ser conține acid hialuronic derivat din plante ((hialuronat de sodiu). Vichy oferă un produs care hidratează și revitalizează pielea. Recipientul mare conține o formulă fără parabeni și parfumuri. De aceea, serul Vichy acționează bine la nivelul tenului sensibil. Produsul hidratează și are o capacitate bună de absorbție. Este recomandat în special pentru tenul tânăr sau cel afectat de primele semne de îmbătrânire. Este un produs non-comedogenic, astfel încât acționează bine sub machiaj.

Cum se folosește acidul hialuronic?

Acidul hialuronic pur este folosit, în cele mai multe cazuri, ca un semi-produs. În orice caz, folosit individual, fără componentele corespunzătoare, nu pătrunde la fel de eficient la nivelul pielii. Ideal, ar trebui să optăm pentru un ser facial atent conceput pentru a profita la maximum de acțiunea AH. Formula trebuie să conțină ingrediente cu concentrație ridicată care să hidrateze intensiv și să îmbunătățească pielea – așa acționează cel mai eficient ser. Alegeți cel mai bun ser facial, care obține cele mai bune evaluări.