Trei dintre cele mai importante cosmetice pentru machiajul ochilor

machiaj.jpgFoarte la modă în ultimul timp a devenit sprâncene make-up și de modelare. În social media veni o mulțime de imagini cu așa-numitele microblading. Este un fel de machiaj permanent, care oferă efecte uimitoare de machiaj natural. Cu toate acestea, este de asemenea foarte scump, lung și uneori procedura dureroasa. Putem folosi un umbre speciale pentru sprâncene la fel de bine și apoi se aplică pe un gel de incolor. Pentru aceasta vom avea nevoie de un pieptene mici pentru a pieptene părul. În același timp, putem ajusta cel mai lung păr, care nu doresc să coopereze. Cu toate acestea, tot ce va trebuie este un creion sprancene. Amintiți-vă că liniile pe care le vei desena va imita sprancene naturale. Aceasta înseamnă că creionul trebuie să fie în culoarea sprâncenele și noi linii ar trebui să fie elaborate în conformitate cu creșterea părului. De asemenea, este important să nu exagerați forma creasta sprâncenelor. – Nu se poate arata ca o, indoite linie subțire în sus

Nu există încă un alt creion ar trebui să aveți în geantă, adică creion pentru ochi. Cu acest cosmetic vei face cu ochiul make-up mai repede decât cu umbre moi sau gel de ochi. Tot ce trebuie este o linie elegantă, de-a lungul liniei genelor pentru a obține interesant și ochi frumos make-up. Umbra creion se potrivesc cu culoarea ochilor sau alege creionul care este cu totul diferită de culoarea ochilor. Există mai multe moduri pentru ochi make-up. Cel mai ușor și cel mai popular ochi de make-up este linia neagră clasic cu o „coadă”. Cu toate că, în această vară foarte la modă va fi colorat, brocart și linii groase trasate sub creasta frunții. Va îndrăzni pentru ceva de genul asta?

Cosmetice, fără de care machiajul pur și simplu nu poate exista este rimel. Acesta îmbunătățește aspectul de scurt, lumina si genele nu atât de groase. Putem alege din mai multe culori, dar cel mai popular este desigur rimel negru. Alte nuanțe disponibile sunt: roz, maro, albastru, verde și violet. Pentru a crea ochi frumos make-up, trebuie sa stii cum sa-si rimel in mod corespunzator. Cel mai simplu mod este de a aplica rimel într-o așa-numita mișcare în zig-zag. Capetele genelor si genele pleoapei inferioare vă puteți picta cu vârful pensulei. In timpul ochi make-up trebuie să vă amintiți despre câteva reguli. Mai întâi de toate, amintiți-vă că reziduurile uscate nu ar trebui să adune pe pensula, pentru că va strica efectul final al make-up. În al doilea rând, în cazul în care aveți de gând cu privire la aplicarea de câteva straturi de rimel, apoi așteptați până când primele se usucă înainte de aplicarea celui următor. În al treilea rând, pentru a alege o perie cu peri, care vă va permite să vă atinge rezultatul perfect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *